Паскови ООД – Вашият партньор за електроника и телевизионно оборудване

Фирмата е на пазара от 2005г. и се гордее с богата продуктова гама, която обхваща всичко необходимо в телевизионната индустрия като кабелни приемници, декодери, сателитни приемници, Iptv приемници, андроид приемници, Ott Приемници, дистанционни управления и много други.

Предлагаме изключително разнообразие от продукти и аксесоари, които отговарят на Вашите специфични изисквания.

В продължение на години изграждаме и налагаме качествени стандарти на българския и европейския пазар под собствената марка PACO STAR, която грижливо развиваме и поддържаме на високо ниво.


 

 

Защо да изберете Паскови ООД?

  • Изключителна продуктова гама: Нашата продуктова селекция включва най-новите кабелни, ефирни, андроид, iptv, ott и сателитни приемници, дистанционни управления, модулатори за телевизия, уреди за настройка и всички необходими аксесоари. Всичко, от което се нуждаете, е на едно място.
  • Безкомпромисно качество: Ние не правим компромиси с качеството. Всеки продукт в нашия асортимент преминава през стриктни качествени проверки, за да ви предоставим най-доброто.
  • Експертиза и техническа поддръжка: С нашия опитен екип можете да се доверите на най-добрите съвети и поддръжка. Ние сме тук, за да ви помогнем с избора на правилните продукти и решения, както и да ви подкрепим с техническа информация и съвети.
  • Конкурентни цени: Разбираме важността на конкурентоспособните цени. Поддържаме силни партньорства с нашите доставчици и оптимизираме операциите си, за да ви предоставим най-добрите цени на пазара.
  • Ефективна логистика и навременна доставка: Времето е от съществено значение, и ние гарантираме бърза и надеждна доставка, така че вие да можете да изпълните своите ангажименти спрямо клиентите си без никакви забавяния.
  • Дългосрочни партньорства: Ние не търсим просто клиенти, ние търсим партньори. Вярваме в сътрудничество, което продължава и подкрепя бизнеса ви в дългосрочен план.
  • Търговска марка: PACO STAR представлява ангажимента ни към нашите клиенти и партньори за предоставяне на продукти и услуги, които надхвърлят техните очаквания. С годините сме утвърдили марката като символ на надеждност, качество и иновация на българския и европейския пазар. Нашите продукти, носещи този бранд, са резултат от изключителни усилия и стремеж за постоянно подобрение. Във всеки аспект от дизайна, производството и предлагането на PACO STAR продуктите, ние се стремим да предоставяме на клиентите ни най-доброто, което пазарът може да предложи. Оставаме верни на нашите ценности и постоянно търсим начини да усъвършенстваме продуктите ни. Това е възможно благодарение обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти.

Благодарим Ви за подкрепата и възможността да сме вашите партньори в динамичния свят на кабелната, сателитната и ефирната телевизия.

С PACO STAR, вие имате гаранция за най-добрите продукти и услуги на пазара.

Независимо дали имате нужда от кабелна, сателитна, или ефирна телевизия, ако ви е нужно оборудване, аксесоари, или съвети за настройка и поддръжка, Паскови ООД е Вашият доверен партньор.

За консултации, техническа поддръжка и поръчки, не се колебайте да се свържете с нашия екип.Working hours:

Mon- Fri 09:00h. - 17:00h.

Fri., Sat. - Почивен ден

Address:

21-B ratya Miladinovi str.

8800 Sliven, Bulgaria

Contacts:

Tel.: +359878515915; +35944666663

Email: sales@pacostar.com